A szőlőmunkák során a minél kíméletesebb, organikus szemléletű művelésre törekszünk, melynek célja a kiváló minőségű alapanyag előállítása. Történelmi első osztályú dűlőkben fekvő szőlőterületeink biominősítéssel rendelkeznek. A tőkéket sok kézimunkával, jelentős terméskorlátozással műveljük. Jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk.


Célunk kezdetektől fogva a minél természetesebb, egyedi, a tájra, a mikroklímára jellemző borok előállítása. A dűlő, a szőlőfajta, az évjárat jellegzetességeit szeretnénk megmutatni. Az első évjárat, a dűlőszelektált Bohomály száraz furmint 2012-ben került palackozásra, 2015-ben pedig kijött az első dűlőszelektált tétel a Somszögből is. Nem használunk fajélesztőt, enzimeket és egyéb adalékanyagokat. Rövid acéltartályos erjesztés után a borokat tölgyfa hordókban, egyes tételeinket kerámiatojásban érleljük.


Boraink többsége furmint, kisebb részben hárslevelű szőlőből készül. Pincészetünk fő terméke a jelentős maradékcukor-tartalommal rendelkező száraz fehér bor. A Bohomályban egy kisebb területen kékfrankosból Inverz néven vörös bort is palackozunk. 2020-tól habzóbort is készítünk – ez a ZZ. Dűlőszelektált boraink mellett minden évben elkészítjük birtokborunkat, amely a szőlőterületeknek köszönhetően szintén kimagasló minőségű. A Tállya Wines közösség tagjaként részt veszünk a Tállya néven forgalmazott bor előállításában, amely a helyi és környékbeli dűlőkből származó furmint, hárs és kései szüretelésű borok házasításával készül.Folytatjuk a borvidék világhírű, évszázadokon keresztül fennmaradt édesbor-készítésének hagyományát. Ma is ugyanúgy, kézzel, bogyónként szüreteljük az aszúborba való, a Botrytis cinerea gomba által megtámadott aszúszemeket. Szintén tradicionális eljárásokkal készítjük az édes száraz szamorodnit, amikor az időjárás kegyes hozzánk.